Wednesday, 6 February 2013

As promised...

Så fik man sgu ETC-kvallen overstået og vi (Hold Kæft! <-- det kaldte vi os) leverede en, efter min egen mening, forrygende indsats, med et resultat som faktisk endte OVER det forventede.
Vi fik royale prygl (præsidentprygl, kongeklaps, etc., red.) i de første par runder om lørdagen, men så begyndte vi at få styr på stumperne og flere af os fik fat i den lange ende i vores sidste kamp, sent lørdag aften.
Afslutningsvis endte vi som nr. 6 ud af en flok på 12 hold, altså i den øverste halvdel. Jeg havde selv kun satset på top8, så jeg er mere end tilfreds med resultatet og en stor tak til mit hold skal lyde for indsatsen og de mange timers sjov det har været at spille med og i det hele taget en tak for den underholdning hele processen har givet siden det første opkald sidste år :)

Jeg lovede flere af jer at give nogle billeder af den færdige hær, inden vi tog afsted til Århus for at battle, men det kunne desværre ikke nås, så de kommer her istedet, håber I tilgiver forsinkelsen ;)
Hele familien samlet. Undskyld for de dårlige billeder, men er altså svært at finde ordentligt lys her i det grå vintervejr. Her står 1850pts. samlet, fuldt malet og klar til at slås!
En af mine to transports, Ghost Arks. De var et forsøg fordi jeg synes mekanikken var fin og de gav lidt ekstra til hæren istedet for flyvere. Desværre viste de sig bare slet ikke at nå op på niveau i forhold til flyvere, så de ser nok ikke megen kamp mere, udover hyggekampe med drengene hjemme i stuen.
Rygraden i min hær: Annihilation Barges. En gal, gal kanon på toppen og en mindre skyder under snuden. De er skimmers med AV13 i front og side (Quantum Shielding), så et jink-save har de også, så længe de bevæger sig. Et virkeligt godt choice, som gang på gang har vist sig at være alle pts. værd... and then some!
De berygtede Night Scythes. Flyvere med plads til 15 mand i hver. Jeg brugte dem kun til 5 mand og en Cryptek, da flyveren fungerer fint alene. De er alle pts. værd og er af flere, uafhængigt af hinanden, parter blevet kaldt "de bedste flyvere i spillet" - Jeg er måske ikke helt enig (Vendettaen er fanme også gal!) men de er i hvert fald gode! :)

Gammelfar med sine boys. Destroyer Lord og 6 Canoptek Wraiths. En glimrende unit med NUL (Zero, INGEN, etc.) ranged capabilities. De er virkeligt holdbare og trækker en rå mængde ild pga. deres evne til at flå ting fra hinanden, hvis de når frem til fjenden. En god enhed som nok bliver svær at komme udenom i fremtidige lister.
Overlord med Court. Overlord var fuldstændig standard, der var intet ekstra købt til ham og det vidste sig at være fint, for han blev aldrig brugt til noget som helst. De fem Crypteks var Harbingers of the Storm, hvilket giver dem adgang til en Voltaic Staff, som er en dåseåbner uden sidestykke. Disse fem blev splittet op og joinede hver deres enhed (3 i flyvere, 2 fordelt i hver Ghost Ark). Jeg er tidligere blevet spurgt om de 5 Voltaic Staffs ikke blev for meget, hertil må jeg sige at jeg har ændret holdning. Oprindeligt var min holdning at det var det i hvert fald slet ikke. Den holdning har ændret sig lidt, for jeg fik på intet tidspunkt i de fem kampe brug for så mange dåseåbnere, så det kunne man måske overveje næste gang.

Håber I nyder billederne, kom endeligt med kommentarer herunder.

Næste maleprojekt bliver at færdiggøre min Circle Orboros hær til WarmaHordes, men der går lidt endnu inden jeg starter det projekt op igen, er fuldstændig painted out efter denne omgang ;)

No comments:

Post a Comment