Wednesday, 19 September 2012

Projektet tager form!

Som titlen antyder, så begynder mit seneste projekt: Necrons, at tage form. Tænkte at jeg lige ville udgive et lille "progres shot", så I kan følge lidt med i hvor langt jeg når.

Ideen er at få en hel hær færdig til ETC til Januar, så jeg kan komme afsted og banke andre nørder med mine skeletrobotter! Det bliver feee!

Anyway, here we go:
12 Warriors, Ghost Ark, 3 Wraiths, 5 Lychguards, 10 Immortals, 3 Scarabs og en Annihilation Barge, anført af 2 Crypteks, en Overlord og Imhotek the Stormlord. Så langt er man nået med at samle skidtet, som iøvrigt har stået urørt under sengen i det meste af et års tid. Jeg kommer sikkert ikke til at bruge det hele da min liste, indtil videre, ikke inkluderer characters eller Lychguards, men resten er samlet fordi jeg skal bruge det. Jeg har yderligere 2 flyvere (night scythes), 1 Ghost Ark, 1 Barge og 3 Wraiths på vej i posten, så der er masser tilbage, som skal samles før penslen kan blive sluppet løs.

Lige et ekstra billede af en Wraith, fordi jeg synes de figurer er super fede!
Nogle fæle bæster, som fanger deres fjender i de lange "tentakler" (Whipcoils) og holder dem fast, mens de stikker dem ihjel med benene! Btw mange af Necrons figurer ligner insekter... ikke godt! I HATE INSECTS! ;)

5 comments:

 1. Skide-goth!

  Vi skal have nørdet army lists engang - men nu 3plusplus er nede (eller i hvert fald ikke opdateres regelmæssigt) er både Gakke og undertegnet cirka halvt så kloge som vi plejer at være ;-)

  Hvad med paint scheme? Nogen overvejelser eller test-figurer??

  ReplyDelete
 2. Ikke endnu, til at begynde med bliver det bare sølv med grønt og så en omgang dip. Simpelthen for at være sikker på at blive færdig med det hele.

  Overvejer dog lidt at lave knogle-farvede skulderpuder og måske noget turkis eller brækgul vehicle scheme, selvom jeg godt ved at det turkise er brugt til hudløshed, men jeg synes sgu det er fedt, så det er ikke umuligt at det er der jeg ender ;)

  ReplyDelete
 3. Go kit-bashing amok på de der Lynchguards - jeg tror simpelthen ikke de er det værd, desværre... Terminator prices for T5 3+/4++ Sv og 2/3 power weapon attacks på I1 - øv...

  De kunne nok blive ok Crypteks, eller også så ved jeg det ikke... Lords til en Royal Court??

  ReplyDelete
 4. Har selv overvejet at lave dem til Lords, for det eneste det kræver er en eller anden form for kappe på ryggen, så er de sgu fine Lords.
  Ellers er Crypteks også et godt bud, for som du nævner er de overhovedet ikke pts. værd, men de fulgte med i den første handel jeg gjorde, så nu er de der! ;)

  ReplyDelete
 5. Hvordan skrider maleprojektet frem??
  mao. Vi vil se billeder!!

  ReplyDelete